Biografia Leon Russom - Filme Online
Image of Leon Russom

Leon Russom

Ne pare rau, nu s-a gasit o biografie pentru Leon Russom. Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Dec 6, 1941
Filme / Seriale:
21
Debut:
In series Altă lume 1964-05-04
Ultimul proiect:
Film Fără zgomot! 2018-04-03
Cunoscut pentru
Poster of Evadarea din pușcărie
Poster of În spatele linilor inamice
Poster of Childhood Sweetheart?
Poster of Hotshot
Filmografie
Film Fără zgomot! Man in the Woods 2018-04-03
Film Bethany Doctor Merman 2017-04-07
Film Lost on Purpose Gene Lee 2013-10-04
Film Adevăratul curaj Sheriff 2010-12-22
Serial Evadarea din pușcărie General Jonathan Krantz 2005-08-29
Film În spatele linilor inamice Ed Burnett 2001-11-30
Film Reasons of the Heart 1998-01-01
Film Marele Lebowski Malibu Police Chief 1998-03-06
Film Childhood Sweetheart? 1997-03-18
Film Alien Nation: Body and Soul Roger Benson 1995-10-10
Film Crash Landing: The Rescue of Flight 232 Bob Hamilton 1992-02-24
Film A Private Matter Steve Morris 1992-06-20
Film Star Trek VI: Taramul Nedescoperit Chief in Command 1991-12-05
Film He Said, She Said Harry 1991-02-22
Film Long Road Home Titus Wardlow 1991-02-25
Serial TV 101 1988-11-29
Film Hotshot Coach 1987-01-23
Film No Way Out Kevin O'Brien 1987-08-14
Film Glonț de argint Bob Coslaw 1985-10-10
Serial Love Is a Many Splendored Thing 1967-09-18
Serial Altă lume 1964-05-04