Biografia Rosa Salazar - Filme Online
Image of Rosa Salazar

Rosa Salazar

Rosa Salazar is an actress.


Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Filme / Seriale:
13
Debut:
In series Poveste de groază americană 2011-10-05
Ultimul proiect:
Film Alita: Battle Angel 2018-12-21
Cunoscut pentru
Poster of Night Owls
Poster of Jerked
Poster of Jamesy Boy
Poster of Poveste de groază americană
Filmografie
Film Alita: Battle Angel Alita 2018-12-21
Film Labirintul: Leacul morții Brenda 2018-01-17
Film Wrestling Isn't Wrestling Girl Watching GoT 2015-03-16
Film Insurgent Lynn 2015-03-18
Film Night Owls Madeline 2015-03-15
Film Labirintul: Încercările focului Brenda 2015-09-09
Film Scufundat Amanda 2015-11-27
Film Jamesy Boy Crystal 2014-01-03
Film Jerked 2014-03-08
Film Search Party Pocahontas 2014-10-30
Film Regatul Secret Roller Derby Girl (voice) 2013-05-15
Serial Ben și Kate Molly 2012-09-25
Serial Poveste de groază americană María 2011-10-05