Biografia Gabija Jaraminaitė Ryškuvienė - Filme Online
Image of Gabija Jaraminaitė Ryškuvienė

Gabija Jaraminaitė Ryškuvienė

Ne pare rau, nu s-a gasit o biografie pentru Gabija Jaraminaitė Ryškuvienė. Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
May 5, 1972 In Lithuania
Filme / Seriale:
8
Debut:
In movie Vaikai iš 'Amerikos' viešbučio 1990-06-06
Ultimul proiect:
Film Ashes in the Snow 2018-10-12
Cunoscut pentru
Poster of Single Valentine
Poster of Vanishing Waves
Poster of The Collectress
Poster of Attila
Filmografie
Film Ashes in the Snow Mrs. Rimas 2018-10-12
Film Miracle Banker 2018-05-09
Film Together For Ever Wife 2016-07-03
Film Single Valentine Rasa 2013-02-07
Film Vanishing Waves Doctor 2012-06-01
Film The Collectress Gailė 2008-01-01
Serial Attila Verona 2001-01-30
Film Vaikai iš 'Amerikos' viešbučio 1990-06-06