Biografia Kate Hudson - Filme Online
Image of Kate Hudson

Kate Hudson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Kate Garry Hudson (born April 19, 1979, height 5' 6" (1,68 m)) is an American actress. She came to prominence in 2001 after winning a Golden Globe and receiving several nominations, including a nomination for an Academy Award for Best Supporting Actress, for her role in Almost Famous. She then starred in the hit film How to Lose a Guy in 10 Days (2003) which gained her wider fame. She has since established herself in Hollywood after starring in several productions including Raising Helen (2004), The Skeleton Key (2005), You, Me and Dupree (2006), Fool's Gold (2008) and Bride Wars (2009).


Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Apr 19, 1979 In Los Angeles - California - USA
Filme / Seriale:
44
Debut:
In movie Me & My Shadow
Ultimul proiect:
Film Marshall 2017-10-13
Cunoscut pentru
Poster of Rolul vieții mele
Poster of Nouă
Poster of Tu, eu și Dupree
Poster of Emisiunea lui Ellen DeGeneres
Filmografie
Film Me & My Shadow Heidi 2018
Film Marshall Eleanor Strubing 2017-10-13
Film Kung Fu Panda 3 Mei Mei (voice) 2016-01-23
Film Mamă, ce zi! Jesse 2016-04-28
Film Deepwater Horizon: Eroi în largul mării Felicita Williams 2016-09-29
Film Rock the Kasbah Merci 2015-10-22
Film Rolul vieții mele Sarah Bloom 2014-01-18
Film Oameni buni Anna Reed 2014-09-26
Film Clear History Rhonda 2013-08-10
Film The Reluctant Fundamentalist Erica 2013-03-17
Film O bucățică de Rai Marley Corbett 2011-02-03
Film Iubit de împrumut Darcy 2011-05-05
Film Ucigașul din mine Amy Stanton 2010-02-19
Film Nouă Stephanie 2009-12-03
Film Războiul mireselor Liv 2009-01-09
Film The Victoria's Secret Fashion Show 2008 Herself 2008-02-02
Film Doi burlaci și-o... blondă Alexis 2008-09-19
Film Aurul nebunilor Tess Finnegan 2008-02-07
Film Tu, eu și Dupree Molly 2006-07-14
Film The Skeleton Key Caroline Ellis 2005-07-29
Film Raising Helen Helen Harris 2004-05-27
Film Cum să scapi de un tip în 10 zile Andie Anderson 2003-02-07
Film Le Divorce Isabel Walker 2003-08-08
Serial Emisiunea lui Ellen DeGeneres Unknown 2003-09-08
Film Alex & Emma Emma Dinsmore / Ylva / Elsa / Eldora / Anna 2003-06-16
Serial Ant & Dec's Saturday Night Takeaway Unknown 2002-06-08
Film The Four Feathers Ethne 2002-09-08
Film Ricochet River Lorna 2001-10-23
Film Despre Adam Lucy Owens 2000-01-28
Film Dr. T and the Women Dee Dee 2000-09-13
Film Gossip Naomi Preston 2000-04-21
Film Aproape faimoasă Penny Lane 2000-09-15
Film Desert Blue Skye Davidson 1999-06-06
Film 200 de țigări Cindy 1999-02-26
Serial Vederea Unknown 1997-08-11
Serial EZ Streets Larraine Cahill 1996-10-27
Serial E! True Hollywood Story Unknown 1996-03-29
Serial Emisiunea zilnică cu Trevor Noah Unknown 1996-07-22
Serial Noaptea târziu cu Conan O'Brien Unknown 1993-09-13
Serial Emisiunea de seară cu Jay Leno Unknown 1992-05-25
Serial În direct cu Regis și Kathie Lee Unknown 1983-04-04
Serial Sâmbătă noaptea în direct Unknown 1975-10-11
Serial Premiile academiei Unknown 1953-03-18
Serial Astăzi Unknown 1952-01-14