Biografia Pål Sverre Hagen - Filme Online
Image of Pål Sverre Hagen

Pål Sverre Hagen

Ne pare rau, nu s-a gasit o biografie pentru Pål Sverre Hagen. Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Nov 6, 1980
Filme / Seriale:
20
Debut:
In movie Halo of Stars
Ultimul proiect:
Film Ce s-a întâmplat cu Lunea 2017-08-18
Cunoscut pentru
Poster of Ce s-a întâmplat cu Lunea
Poster of Kraftidioten
Poster of De Gales hus
Poster of Halo of Stars
Filmografie
Film Halo of Stars The Man 2019
Film Ce s-a întâmplat cu Lunea Jerry 2017-08-18
Serial Valkyrien Leif 2017-01-01
Film Beyond Sleep Arne 2016-01-27
Film Flaskepost fra P Johannes 2016-03-03
Film Ultimul rege Gisle 2016-02-12
Film Kraftidioten Greven 2014-02-21
Film Gåten Ragnarok Sigurd Svendsen 2013-11-11
Film En som deg 2012-10-19
Film Kon-Tiki Thor Heyerdahl 2012-08-24
Film Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? 2011-11-28
Film Jeg reiser alene Hasse Ognatun 2011-02-11
Film Jernanger Kris 2009-01-14
Film Amor Thomas 2009-10-01
Film Lønsj Janitor 2008-02-01
Film De Gales hus Tussi 2008-09-12
Film DeUsynlige Jan Thomas 2008-09-26
Film Max Manus Roy Nilsen 2008-12-18
Film Roswell Enterprises William 2006-02-12
Film Den som frykter ulven Police Guard 2004-04-02