Biografia Pål Sverre Hagen - Filme Online
Image of Pål Sverre Hagen

Pål Sverre Hagen

Ne pare rau, nu s-a gasit o biografie pentru Pål Sverre Hagen. Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Nov 6, 1980
Filme / Seriale:
18
Debut:
In movie Halo of Stars
Ultimul proiect:
Film What Happened to Monday 2017-08-18
Cunoscut pentru
Poster of What Happened to Monday
Poster of Kraftidioten
Poster of De Gales hus
Poster of Halo of Stars
Filmografie
Film Halo of Stars The Man 2018
Film What Happened to Monday Jerry 2017-08-18
Serial Valkyrien Leif 2017-01-01
Film Beyond Sleep Arne 2016-01-27
Film Ultimul rege Gisle 2016-02-12
Film Flaskepost fra P Johannes 2016-03-03
Film Kraftidioten Greven 2014-02-21
Film Gåten Ragnarok Sigurd Svendsen 2013-11-11
Film Kon-Tiki Thor Heyerdahl 2012-08-24
Film En som deg Andreas turn into someone else 2012-10-18
Film Jeg reiser alene Hasse Ognatun 2011-02-11
Film Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? 2011-11-28
Film Amor Thomas 2009-10-01
Film Jernanger Kris 2009-01-14
Film De Gales hus Tussi 2008-09-12
Film Max Manus Roy Nilsen 2008-12-18
Film DeUsynlige Jan Thomas 2008-09-26
Film Roswell Enterprises William 2006-02-12