Biografia Dan Stevens - Filme Online
Image of Dan Stevens

Dan Stevens

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Daniel Jonathan Stevens (born 10 October 1982) is a British actor. Description above from the Wikipedia article Dan Stevens, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Oct 10, 1982 In Croydon, Surrey, England, UK
Filme / Seriale:
25
Debut:
In series Frankenstein 2004-10-05
Ultimul proiect:
Film Marshall 2017-10-13
Cunoscut pentru
Poster of O noapte la muzeu: Secretul faraonului
Poster of Oaspetele
Poster of The Turn of the Screw
Poster of Sense and Sensibility
Filmografie
Serial Legiunea David Haller / Legion 2017-02-08
Film Frumoasa și Bestia Beast 2017-03-16
Film Colossal Tim 2017-04-06
Film Permission Will 2017-04-22
Film Marshall Lorin Willis 2017-10-13
Film Cum să fii singur și fericit 2016-01-21
Film Activități criminale Noah 2015-11-20
Film O zi în pantofii altcuiva Emiliano 2014-09-11
Film Oaspetele David 2014-09-17
Film Umblând printre morminte Kenny Kristo 2014-09-18
Film O noapte la muzeu: Secretul faraonului Sir Lancelot 2014-12-17
Film Summer in February Gilbert Evans 2013-06-13
Film The Fifth Estate Ian Katz 2013-10-11
Film Vamps Joey 2012-08-25
Film Babysitting Spencer 2011-09-05
Serial Mânăstirea din centru Matthew Crawley 2010-09-26
Film The Turn of the Screw Dr. Fisher 2009-12-30
Film Hilde David Cameron 2009-03-11
Serial Sense and Sensibility Edward Ferrars 2008-01-01
Film Sense and Sensibility Edward Ferrars 2008-01-01
Film Dracula Lord Holmwood 2006-12-28
Film The Line of Beauty Nick Guest 2006-05-15
Serial The Line of Beauty Nick Guest 2006-05-17
Serial Frankenstein Henry 2004-10-05
Film Frankenstein Henry 2004-10-05